PRESS INFO

February 2016

Rakkan for the Lovers

Fusion Japanese Valentine με live performance από Myrto Naoum Quintet & θεματικό μενού

 

Αθήνα, Φεβρουάριος 2016 – Οι Ερωτευμένοι… με τη fusion Japanese κουζίνα γιορτάζουν και φέτος τη βραδιά του Αγίου Βαλεντίνου στο Rakkan, το πιο κοσμοπολίτικο spot της Αθήνας.  Το πάθος της ομάδας των σεφ του εστιατορίου ξεδιπλώνεται σε ένα εμπνευσμένο μενού 4 πιάτων (50€/ άτομο) ενώ η πολυσχιδής vocalist Μυρτώ Ναούμ και το νέο, groovy κουιντέτο της ντύνουν μουσικά τη βραδιά με αισθησιακές jazz μπαλάντες και ευρηματικές διασκευές που "χορεύουν" σε funk, soul και latin ρυθμούς.

 

Απόλυτα προσαρμοσμένες στο πληθωρικό, ερωτικό κλίμα οι γεύσεις του Valentine’s menu σχεδιάστηκαν για να εντυπωσιάσουν: Surf & Turf, δύο είδη carpaccio με χτένια και βοδινό σε yuzu soy, σερβιρισμένα με baby salad  Lovely Dragon, Crispy soft shell crab mango, μαγιονέζα , αγγούρι και φέτες από mango και kiwi  Φιλέτο μοσχαριού με λαχανικά baby, yuzu bairnaise και sauce από άγρια μούρα  Chocolate Dome με ganache λευκής σοκολάτας και κομπόστα κόκκινων φρούτων σε κρούστα από ζαχαρωδη κόκκινα τριαντάφυλλα! Απολαύστε τις και παρασυρθείτε σε μια πολύχρωμη μουσική παράσταση γεμάτη πάθος, ζωντάνια και ενέργεια από τις έντονες ερμηνείες του «Myrto Naoum Quintet» με εκρηκτικούς αυτοσχεδιασμούς κι αισθησιακά groove.

 

Συνδυάζοντας την ιαπωνική παράδοση με γεύσεις και αλχημείες από τις διεθνείς κουζίνες του κόσμου, το Rakkan Bar  Restaurant σας περιμένει κάθε στιγμή της ημέρας στο εντυπωσιακό, μίνιμαλ περιβάλλον του για να απολαύσετε τις γευστικές δημιουργίες της ομάδας των κορυφαίων chef της κουζίνας του, υπό την επιμέλεια του αναγνωρισμένου σεφ Naruse Fumiaki , από το μεσημέρι (με new a la carte entries & νέες, friendly for all τιμές) μέχρι το βράδυ.

 

Rakkan στα Ιαπωνικά σημαίνει «αισιοδοξία» και εμείς φιλοδοξούμε οι επισκέπτες μας να αφήνουν τον χώρο του Rakkan Bar  Restaurant νιώθοντας...

πιο αισιόδοξοι από ποτέ!

January 2016

RAKKAN Νέες Γεύσεις

Rakkan Νέες Γεύσεις

από τον βραβευμένο Chef Naruse Fumiaki

και τον Chef de cuisine Γιάννη Σιμοτά

 

Αθήνα, Ιανουάριος 2016 – Στο Rakkan fusion Japanese bar restaurant η δημιουργική fusion κουζίνα συναντάει τεχνικές και συνταγές από την Ευρώπη και την Ιαπωνία δημιουργώντας μια νέα, "euroriental" προσέγγιση. Ο βραβευμένος chef του Rakkan Naruse Fumiaki σε συνεργασία με τον Chef de cuisine Γιάννη Σιμοτά παρουσιάζουν νέες γεύσεις με στόχο να διατηρήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον των εραστών της Ιαπωνικής κουζίνας και να προσφέρουν νέες απολαύσεις στους φίλους του κοσμοπολίτικου bar restaurant.

 

Απόλυτα προσαρμοσμένες στην εποχή, οι νέες προτάσεις ξεχωρίζουν για τη γευστική τους δημιουργικότητα αλλά και για την ευφάνταστη παρουσία τους. Εξερευνήστε το μεσημεριανό και βραδινό μενού του εστιατορίου και ανακαλύψτε τα: Crispy Duck Salad• Ανάμεικτη  Πράσινη Σαλάτα με Τραγανή Πάπια και σάλτσα από πορτοκάλι με λάδι σουσαμιού, Rock Chicken • Μπουκιές Κοτόπουλου με δύο διαφορετικές σάλτσες Chilli Miso και μέλι, μουστάρδα και Yuzu, Sweet Quail • Φιλέτο Ορτυκιού σε σάλτσα Yuanzi και Τσιπς Πράσου, Spicy Calamari • Καλαμάρι σε κρούστα καταϊφιού με ανθό αλατιού και Shichimi Togarashi, Crispy Duck • Τραγανό Φιλέτο Πάπιας με σάλτσα Yuanzi, Nagoya Cotolet • Κοτολέτα από Μοσχάρι Γάλακτος και σάλτσα Miso με ρύζι ανάμεικτο με λαχανικά.

 

Rakkan Signature Nights

Τα βράδια η διασκέδαση έχει ξεχωριστή θέση στο Rakkan Bar Restaurant. Ως ο πιο κοσμοπολίτικος προορισμός της Αθήνας υπό τους ήχους House & Disco grooves και με επικεφαλής Bar Manager, τον Απόστολο Τσατσίρα, το Rakkan προσφέρει signature cocktails -Nihon, Pop Porn, Black Rubus, Cure, Kyoto, Camelia, Geisha’s Mystery- εμπνευσμένα από τη χώρα του ανατέλλοντος ηλίου. Ταυτόχρονα η πλέον ενημερωμένη κάβα των Βορείων Προαστίων διαθέτει premium επιλογές από βραβευμένα ποτά σε ποτήρι όπως whiskey: TAKETSURU NIKKA 17 years, Japanese pure malt (Awarded top blended malt 2014), HIBIKI 17, Japanese handcrafted blended, HAKUSHU 12, Japanese single malt, ρούμι: DIPLOMATICO AMBASSADOR, Finished in Pedro Ximenez barrels, RON ZACAPA XO, Grand Solera finished in congnac casks, RYOMA, aged 7 years in oak cask αλλά και sake: KUBOTA, SHOCHU.

 

Συνδυάζοντας την ιαπωνική παράδοση με γεύσεις και αλχημείες από τις διεθνείς κουζίνες του κόσμου, το Rakkan Bar  Restaurant σας περιμένει κάθε στιγμή της ημέρας στο εντυπωσιακό, μίνιμαλ περιβάλλον του για να απολαύσετε τις γευστικές δημιουργίες της ομάδας των κορυφαίων chef της κουζίνας του, υπό την επιμέλεια του αναγνωρισμένου σεφ Naruse Fumiaki , από το μεσημέρι (με new a la carte entries & νέες, friendly for all τιμές) μέχρι το βράδυ.

 

Rakkan στα Ιαπωνικά σημαίνει «αισιοδοξία» και εμείς φιλοδοξούμε οι επισκέπτες μας να αφήνουν τον χώρο του Rakkan Bar  Restaurant νιώθοντας...

πιο αισιόδοξοι από ποτέ!

 

DECEMBER 2015

RAKKAN Holidays

NOVEMBER 2015

Παραμονή Χριστουγέννων & Πρωτοχρονιάς στο Rakkan Bar Restaurant

 

Αθήνα, Δεκέμβριος 2015 – Rakkan στα Ιαπωνικά σημαίνει αισιοδοξία και το Rakkan  Bar  Restaurant - ο μοναδικός προορισμός για τους λάτρεις

της fusion Ιαπωνικής κουζίνας στην Αθήνα – δημιούργησε δύο μοναδικές προτάσεις για τα Ρεβεγιόν Παραμονής Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς,

με στόχο να απολαύσουμε τις γιορτές... σε μια αισιόδοξη, εορταστική ατμόσφαιρα!

 

Με άρωμα Ανατολής και με αέρα Ευρωπαικό, η Euroriental προσέγγιση της ομάδας των κορυφαίων chef της κουζίνας, υπό την επιμέλεια του αναγνωρισμένου σεφ Naruse Fumiaki αντανακλάται άξια στα εορταστικά μενού που αποτελούνται:

 

Menu Παραμονής Χριστουγέννων*

Welcome: Ποτήρι ζεστό κρασί, με μέλι & κανέλα, Καναπέ Σολομού Gravlax, Σούπα: Bouillabaisse με μύδια και mousse yuzu,

Πρώτο Πιάτο: Διλογία καραβίδας, ταρτάρ με χαβιάρι yuzu & butter poached shiso, Sushi: Roll πάπιας με μαύρο ρύζι, αγγούρι,γλυκιά Ιαπωνική σάλτσα και μήλο ποσέ, Κυρίως Πιάτο: Γαλοπούλα γεμιστή με mousse γαλοπούλας,κάστανα και τρούφα, γαρνιρισμένη με ρίζες baby λαχανικών & σάλτσα miso supreme, Επιδόρπιο: Namelaka κάστανο με σοκολάτα Valrhona, crumble φουντουκιού & vermiseli από κάστανα σε κενό αέρος με ουίσκι suntori

Τιμή: €80 / άτομο  -  Δείτε το μενού και εδώ

 

Menu Παραμονής Πρωτοχρονιάς*

Welcome: Ποτήρι Σαμπάνια & plateau Στρειδιών, Σούπα: Bisque καραβίδας με πέρλες ταπιόκα σε ζωμό από στρείδια και ikura,

Πρώτο Πιάτο: Τερίνα από Foie gras με μπίτερ σοκολάτα, poached μήλα, ginger bread και μικρή σαλάτα, Sushi: Ζεστό roll αστακού -Αστακός tempura, μάνγκο και στην κορυφή lobster au gratin με Japanese mayo και micro greens, Κυρίως Πιάτο: Iberico pork σε σάλτσα από ιαπωνικό ουίσκυ, parsnip pure, Συνοδεύεται με γέμιση από ψωμί και ξερά φρούτα Επιδόρπιο: Μους σοκολάτας Valrhona με cremeux εξωτικών φρούτων, ζελε yuzu και φύλλα χρυσού

Τιμή: €95 / άτομο  -  Δείτε το μενού και εδώ

 

*Τα Ρεβεγιόν Παραμονής Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς θα πλαισιώσουν μουσικά με ένα μοναδικό live, οι C:REAL.

 

Συνδυάζοντας την ιαπωνική παράδοση με γεύσεις και αλχημείες από τις διεθνείς κουζίνες του κόσμου, το Rakkan Bar  Restaurant σας περιμένει κάθε στιγμή της ημέρας στο εντυπωσιακό, μίνιμαλ περιβάλλον του για να απολαύσετε τις φινετσάτες γευστικές δημιουργίες της ομάδας των κορυφαίων chef της κουζίνας του, υπό την επιμέλεια του αναγνωρισμένου σεφ Naruse Fumiaki , από το μεσημέρι (με new a la carte entries & νέες, friendly for all τιμές) μέχρι

το βράδυ.

OHAYOU Brunch Menu

Το Sunday Brunch του Rakkan Bar Restaurant επιστρέφει ανανεωμένο

 

Αθήνα, Νοέμβριος 2015OHAYOU στα Ιαπωνικά σημαίνει καλημέρα και το Rakkan Bar Restaurant - ο μοναδικός προορισμός για τους λάτρεις της fusion Ιαπωνικής κουζίνας στην Αθήνα – επανέρχεται δυναμικά προσφέροντας την πιο απολαυστική καλημέρα τις Κυριακές, με τις ολοκαίνουριες προτάσεις του a la carte OHAYOU Brunch Menu.

 

Κάθε Κυριακή*, από τις 12.00 έως τις 17.00, απολαμβάνουμε τις ολοκαίνουριες γευστικές προτάσεις του Chef de cuisine, Γιάννη Σιμοτά, στο a la carte Brunch Menu όπως τα Αυγά Μπένεντικτ με σπανάκι και σολομό σιγοβρασμένο σε miso, τα Scrambled eggs με donut πατάτας & bacon, τα Τacos μοσχαριού με wasabi coleslaw, το Sandwich καβουριού με onion rings και μαρμελάδα τομάτας τσίλι. Βέβαια, δεν ξεχνάμε τα Burgers που τόσο αγαπήθηκαν με κοτόπουλο, rib eye αλλά και σολομό και ολοκληρώνουμε τη γευστική αμαρτία της Κυριακής με τα απολαυστικά γλυκά του Rakkan όπως το εξωτικό Perouvian Souffle, την Τάρτα Μήλου, τη Μιλφέιγ, τη σοκολατένια Namelaka και το Macae chocolate passion. Το Rakkan φημίζεται για τη συλλογή του σε τσάι γι’ αυτό δεν πρέπει να χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε ένα από τα 13 είδη τσαγιού που προσφέρονται στο Brunch.

 

*Το μενού ισχύει για όλες τις Κυριακές από την 8η Νοεμβρίου.

 

Συνδυάζοντας την ιαπωνική παράδοση με γεύσεις και αλχημείες από τις διεθνείς κουζίνες του κόσμου, το Rakkan Bar Restaurant σας περιμένει κάθε στιγμή της ημέρας στο εντυπωσιακό, μίνιμαλ περιβάλλον του για να απολαύσετε τις φινετσάτες γευστικές δημιουργίες της ομάδας των κορυφαίων chef

της κουζίνας του, υπό την επιμέλεια του αναγνωρισμένου σεφ Naruse Fumiaki, από το μεσημέρι (με new a la carte entries & νέες, friendly for all τιμές) μέχρι το βράδυ.

 

Rakkan στα Ιαπωνικά σημαίνει «αισιοδοξία» και εμείς φιλοδοξούμε οι επισκέπτες μας να αφήνουν τον χώρο του Rakkan Bar Restaurant νιώθοντας ... πιο αισιόδοξοι από ποτέ!

JUNE 2015

Νέες Signature Γεύσεις

από τον βραβευμένο Chef Naruse Fumiaki και τον Sushi Chef Νίκο Χολέβα

 

Αθήνα, Ιούνιος 2015 – Παντρεύοντας τη δημιουργική, fusion κουζίνα με τεχνικές και συνταγές από την Ευρώπη και την Ιαπωνία, δημιουργώντας μια νέα, "euroriental" προσέγγιση, ο βραβευμένος chef του Rakkan  Bar  Restaurant, Naruse Fumiaki σε συνεργασία με τον Sushi chef Νίκο Χολέβα παρουσιάζουν νέες signature γεύσεις για το καλοκαίρι στο Rakkan, το οποίο συνεχίζει να πρωτοπορεί και να αποτελεί τον μοναδικό προορισμό για τους λάτρεις της fusion Ιαπωνικής κουζίνας στην Αθήνα.

 

Οι νέες γεύσεις είναι απόλυτα προσαρμοσμένες στο κλίμα του καλοκαιριού, ανάλαφρες και υγιεινές με ελαφριες σούπες όπως η Miso με λαχανικά και wakame, η Spicy Thai curry - Βελουτέ με κόκκινο κάρυ και γάλα καρύδας με λαβράκι tempura και η Spicy shrimp gazpacho – Κρύα Σούπα ντομάτας με πικάντικη γαρίδα αλλά και δημιουργικές σαλάτες όπως η Rakkan fresh seafood– Ανάμικτη πράσινη σαλάτα με φύκια, καλαμάρι, σολομό και λαυράκι, η Salmon tataki– Ανάμικτη πράσινη σαλάτα με σολομό και sesame ponzu dressing, η Rakkan lobster– Αστακός με φύλλα παρμεζάνας σε σάλτσα πατάτας σε ανάμικτη πράσινη σαλάτα με τοματίνια και κρουτόν αλλά και η Sashimi – Πέντε διαφορετικά είδη sashimi ψαριού με λεπτά δροσερά noodles και chimichuri sauce.

 

Στα ορεκτικά ξεχωρίζουν τα Χτένια στη σχάρα με σάλτσα κάρυ και τραγανό κουνουπίδι, το New Style Carpaccio – ελαφρά ψημένο Carpaccio από σολομό ή λαυράκι, με Yuzu Soy Hot Oil sauce, το Seabass tiradito – Φέτες από carpaccio λαυράκι με σάλτσα tiradito, πικάντικη sauce και ito togarashi με τριλογία πολύχρωμων πιπεριών, το Ταρτάρ από κοιλιά φρέσκου σολομού σε ιαπωνική σάλτσα στυλ Kyoto και το Ταρτάρ από μοσχάρι wagyu σε φωλιά από ρέβα με φρέσκια τρούφα.

 

H μαγεία των γεύσεων αποκαλύπτεται περίτρανα στα μοναδικά rolls του Rakkan όπου σε όλα τα αγαπημένα προστέθηκαν οι γεύσεις The Kraken – Γαρίδα tempura με πικάντικο mayo και αγγούρι και στην κορυφή καλαμάρι Παταγονίας, tempura με μπισκ αστακού και σάλτσα teriyaki, Salmon Tartar Roll- Ταρτάρ φρέσκου σολομού τυλιγμένο σε φύκι tempura style γεμιστό με κρέμα αρωματισμένη με βότανα,  Βlack cod – Rolls tempura με μαύρο μπακαλιάρο σε saikyo miso, αβοκάντο με γλυκιά & πικάντικη σάλτσα, Golden Buddha – Μοσχάρι wagyu, αστακός, μάνγκο και Ιαπωνική σάλτσα με μέλι και στην κορυφή χαβιάρι και φύλλα χρυσού και τα Rib eye tataki rolls - Ρολά από black angus rib eye με σπαράγγι, tapioca σε καυτερή yuzu-soy sauce.

 

Αξιοσημείωτη η γεύση από το Χιλιανό λαβράκι με πουρέ πατάτας και σάλτσα σαμπάνιας με miso, από τον Αστακό σουβλάκι με σάλτσα βουτύρου αρωματισμένη με lime αλλά και από το Yellowtail Jalapeno λεπτές φέτες μαγιάτικο με κόλιανδρο, jalapeno σάλτσα και yuzu ponzu soy σάλτσα.

 

 

Rakkan Signature Nights

Μετά τη δύση του ήλιου, η διασκέδαση έχει ξεχωριστή θέση στο Rakkan Bar Restaurant. Ως ο πιο κοσμοπολίτικος προορισμός της Αθήνας και με επικεφαλής τον Bar Manager, Απόστολο Τσατσίρα, το Rakkan Bar Restaurant υπογράφει 7 νέα, signature cocktails -Nihon, Pop Porn, Black Rubus, Cure, Kyoto, Camelia, Geisha’s Mystery- εμπνευσμένα από τη χώρα του ανατέλλοντος ηλίου. Ταυτόχρονα η πλέον ενημερωμένη κάβα των Βορείων Προαστίων προσφέρει premium επιλογές από βραβευμένα ποτά σε ποτήρι όπως whiskey: TAKETSURU NIKKA 17 years, Japanese pure malt (Awarded top blended malt 2014), HIBIKI 17, Japanese handcrafted blended, HAKUSHU 12, Japanese single malt, ρούμι: DIPLOMATICO AMBASSADOR, Finished in Pedro Ximenez barrels, RON ZACAPA XO, Grand Solera finished in congnac casks, RYOMA, aged 7 years in oak cask αλλά και sake: KUBOTA, SHOCHU.

MAY 2015

ECSTASEA γεύσης

Όπως η θάλασσα ενώνεται και ενώνει κουλτούρες, πολιτισμούς, ιδέες και ανθρώπους γύρω από το τραπέζι,

έτσι και το Rakkan Bar Restaurant - ο μοναδικός προορισμός για τους λάτρεις της Ιαπωνικής fusion κουζίνας στην Αθήνα – ενώνει τις «δυνάμεις» του

με το βραβευμένο εστιατόριο VAROULKO Seaside και σας προσκαλούν να απολαύσετε μια ecstaSEA γεύσης, μέσα από ένα ειδικά διαμορφωμένο

menu* 7 πιάτων, το οποίο προσφέρεται παράλληλα και στα 2 εστιατόρια με 58,00€/ άτομο,

μόνο κάθε Πέμπτη βράδυ, από τις 07 έως τις 28 Μαΐου.

 

Οι βραβευμένοι chef Naruse Fumiaki (Rakkan  Bar  Restaurant) και Λευτέρης Λαζάρου (VAROULKO Seaside) παντρεύουν

τη δημιουργικότητα με την παράδοση και υπογράφουν ένα fixed menu το οποίο βασίζεται σε αγαπημένες «θαλασσινές» συνταγές από την Ασία,

την Ευρώπη αλλά και την Ελλάδα και μας προσφέρουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουμε και να απολαύσουμε μερικά από τα μοναδικά signature dishes

των δύο ξεχωριστών Chef.

 

H ecstaSEA γεύσης περιλαμβάνει 7 γεύσεις που αφορούν σε 3 πιάτα κι επιδόρπιο από τα δύο εστιατόρια.

RAKKAN

Rakkan fresh seafood salad

Ανάμικτη πράσινη σαλάτα

με φύκια, καλαμάρι, σολομό & λαβράκι

 

King Crab Tartar

Βασιλικό καβούρι με tobiko, truffle yuzu sauce

& avocado, mango & κανταΐφι

 

Χιλιανό λαβράκι

με πουρέ πατάτας & σάλτσα σαμπάνιας με miso

 

 

Namelaka

Τραγανή γκοφρέτα πραλίνας σε crème σοκολάτας γάλακτος με ζελέ

από passion fruit & πέρλες σοκολάτας

 

VAROULKO

Carpaccio

λαβράκι μαριναρισμένο

σε έξτρα παρθένο ελαιόλαδο

 

Ψητή σουπιά

με λάδι κύμινου

 

 

Χριστόψαρο

με τσορίθο & ταμπουλέ κουνουπίδι

 

 

Κύβος λεμονιού

με sorbet lychee

& ζαχαρωμένα τριαντάφυλλα

 

επιλογή από:

*Το menu ecstaSEA γεύσης θα βρίσκεται διαθέσιμο και στα δύο εστιατόρια για τις τέσσερις Πέμπτες του Μαΐου: Πέμπτη 07  • 14 • 21 Μαΐου και 28 Μαΐου

FEBRUARY 2015

OHAYOU Brunch Menu

Η νέα πρόταση για Sunday Brunch από το Rakkan Bar Restaurant!

 

OHAYOU στα Ιαπωνικά σημαίνει καλημέρα και το Rakkan  Bar  Restaurant - ο μοναδικός προορισμός για τους λάτρεις της fusion Ιαπωνικής κουζίνας

στην Αθήνα – πρωτοπορεί ακόμη μια φορά προσφέροντας την πιο απολαυστική καλημέρα – και – τις Κυριακές, με τις νέες προτάσεις του a la carte OHAYOU Brunch Menu!

 

Κάθε Κυριακή*, από τις 12.00 έως τις 17.00 απολαμβάνουμε τις νέες γευστικές προτάσεις του a la carte Brunch Menu όπως αλμυρά pancakes –

στην Japanese τους εκδοχή – με cream cheese, καπνιστό σολομό και Ikura, αυθεντική, Ιαπωνική ομελέτα ρυζιού Omuraisu, Aυγά benedict

με Yuzu-Wasabi Hollandaise, Musabetsu Tomago δηλαδή scrambled eggs με σολομό, ζουμερά Burgers  με αστακό, σολομό, κοτόπουλο και Rib Eye

αλλά και εξαιρετικά γλυκά όπως Ντακουάζ αμυγδάλου με πράσινο τσάι matcha, σοκολάτα guanaja και μαρμελάδα βατόμουρο, Pancakes με ganache

λευκής σοκολάτας και μαρμελάδα από blueberries & yuzu, Brownies με καραμελέ εξωτικών φρούτων και παγωτό βανίλια, Ζεστή τάρτα μήλου

με τραγανό μπισκότο και παγωτό και πολλές ακόμη γεύσεις που συνδυάζονται τέλεια με την τεράστια ποικιλία του RAKKAN σε τσάι και καφέ!

 

 

Rakkan στα Ιαπωνικά σημαίνει «αισιοδοξία» και εμείς φιλοδοξούμε οι επισκέπτες μας να αφήνουν τον χώρο του Rakkan Bar  Restaurant νιώθοντας

... πιο αισιόδοξοι από ποτέ!

 

*Το μενού ισχύει για όλες τις Κυριακές.

JANUARY 2015

UMAMI Lunch Menu

Η νέα πρόταση για lunching από το Rakkan Bar Restaurant

 

Το Rakkan Bar  Restaurant, ο μοναδικός προορισμός για τους λάτρεις της fusion Ιαπωνικής κουζίνας στην Αθήνα, εγκαινιάζει μια νέα πρόταση για lunching στον γαστρονομικό χάρτη της πόλης, προσφέροντας τη δυνατότητα να απολαύσετε μια hip μεσημεριανή εμπειρία με το νέο, premium fixed UMAMI Lunch Menu που αποτελείται από εμπνευσμένους γευστικούς συνδυασμούς και αποτελεί μια νέα, price friendly επιλογή!

 

Καθημερινά*, από τις 13.00 έως τις 18.00 μυηθείτε στην κουλτούρα της ιαπωνικής γαστρονομίας επιλέγοντας ανάμεσα στις τρεις προτάσεις του UMAMI Lunch Menu με γεύσεις από τη ζεστή κουζίνα του εστιατορίου στα 35,00€/ άτομο, με προτάσεις από την κρύα κουζίνα του εστιατορίου στα 45,00€/ άτομο ή αφεθείτε στις επιλογές που έχει κάνει για εσάς ο chef του Rakkan Bar Restaurant με ένα signature UMAMI Lunch Menu για 2 άτομα, το οποίο προσφέρεται στα 80,00€ / 2 άτομα. Σε κάθε UMAMI Lunch Menu προσφέρεται ένα ποτήρι λευκό κρασί Pinot Grigio / άτομο.

 

Συνδυάζοντας την ιαπωνική παράδοση με γεύσεις και αλχημείες από τις διεθνείς κουζίνες του κόσμου, το Rakkan Bar  Restaurant σας περιμένει κάθε στιγμή της ημέρας στο εντυπωσιακό, μίνιμαλ περιβάλλον του για να απολαύσετε τις φινετσάτες γευστικές δημιουργίες της ομάδας των κορυφαίων chef της κουζίνας του, από το μεσημέρι (με new a la carte entries & νέες, friendly for all τιμές) μέχρι το βράδυ! Μην παραλείψετε να εκμεταλλευτείτε την υπηρεσία Take Away του εστιατορίου, για να απολαμβάνετε κάθε στιγμή τις αγαπημένες σας Japanese fusion γεύσεις, στο σπίτι ή / και στο γραφείο!

 

Rakkan στα Ιαπωνικά σημαίνει «αισιοδοξία» και εμείς φιλοδοξούμε οι επισκέπτες μας να αφήνουν τον χώρο του Rakkan Bar Lounge Restaurant νιώθοντας ... πιο αισιόδοξοι από ποτέ!

 

*Το μενού ισχύει για όλες τις ημέρες της εβδομάδας και το Σαββατοκύριακο.