Συμβουλές για μια δραστήρια και ικανοποιητική σεξουαλική ζωή. Αφιερωμένο σε αυτόν

Το σεξ είναι σημαντικό, χωρίς να το αρνούμαστε. Κατεβάστε το άγχος, ξυπνά το σώμα και το μυαλό, παρατείνει τη ζωή!

Αλλά είστε σίγουροι ότι έχετε μια πραγματικά δραστήρια και ικανοποιητική σεξουαλική ζωή;

Είστε σίγουροι ότι δεν μπορείτε να κάνετε το καλύτερο;

Το να απολαμβάνεις το μέγιστο όλων των θετικών αποτελεσμάτων του σεξ δεν αρκεί να κάνεις σεξουαλικές σχέσεις περιστασιακά κατά τη διάρκεια της εβδομάδας ή κατά τη διάρκεια του μήνα.

Για να έχετε μια καλή επιχείρηση

Το σεξουαλικό πρέπει να ασχολείται και να διατηρεί έναν τρόπο ζωής υγιή, να βελτιώνει τις δικές σας συνήθειες και να προσέχει την ευημερία του δικού τους οργάνου (σε λίγα λόγια σχετικά με τις κυρώσεις)

Για παράδειγμα, η στυτική δυσλειτουργία, ένα πρόβλημα ευρέως διαδεδομένο και υποτιμημένο, εξαρτάται συχνά από τον τρόπο ζωής και την υγεία του νου και του σώματος. Μια ζωή πολύ ταραχώδης, το άγχος, η κακή διατροφή, ο καθιστικός τρόπος ζωής και οι κακές συνήθειες, υπονομεύουν το νέο όφελος κάτω από τις κουβέρτες και την ευεξία σεξουαλικής ροπής.

Σε αυτό το άρθρο θα παράσχουμε μερικές απλές συμβουλές για το πώς να αισθάνεστε πραγματικά ικανοποιημένοι στο κρεβάτι και για το πώς να φροντίζετε το σώμα σας σεξουαλικά. Φυσικά, ξεκινώντας από τη διατροφή … Γίνετε μια πραγματική μηχανή σεξ και απολαύστε στο μέγιστο την απόδοσή τους Σεξουαλικά μπορείτε, πρέπει να …

Καρπούζι και καρπούζια: ένας τρόπος ζωής που αποτελεί μέρος του, καρπούζι, όπως τα καρπούζια και τα πεπόνια γενικά είναι πλούσιο σε αργινίνη και κιτρουλίνη που είναι διαστολείς αγγείων σώματος σπηλαίων, βοηθούν και προάγουν τη στύση.

Φαίνεται επίσης ότι η καθημερινή ή συχνή κατανάλωση καρπουζιού, είναι μια καλή θεραπεία για τη δυσλειτουργία της στύσης.

Δραστηριότητες φυσική: μια ζωή καθιστική τεμπέλης μυαλό και σώμα, ενώ κάνει δραστηριότητες Φυσική τακτική, ακόμη και για μερικές ώρες την εβδομάδα, αυξάνει και βελτιώνει την απόδοση σεξουαλική. Κατεβάστε την ένταση, αναζωογονήστε το σώμα και καθαρίστε το μυαλό. Μια καθιστική ζωή αυξάνει αντ ‘αυτού τις πιθανότητες να υποστούν μείωση της επιθυμίας σεξουαλική και απώλεια στύσης.

Διακοπή του καπνίσματος: Ναι, ο καπνός μειώνει την ανθεκτικότητα και αυξάνει τον κίνδυνο στυτικής δυσλειτουργίας. Αλλά δεν τελειώνει εδώ, σύμφωνα με μια μελέτη (που δεν έχει ακόμη αποδειχθεί) που πραγματοποιήθηκε από μια ομάδα ερευνητών Αμερικανών, λέει ότι η νικοτίνη παρατηρεί το σεξουαλικό αρσενικό όργανο 1 εκατοστό.

Όσο περισσότερο κάνω σεξ και περισσότερο θέλω να κάνω: πείτε ναι ακόμη και ενάντια στο θέλω και αναλάβετε την πρωτοβουλία ακόμα κι αν δεν είστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι αυξάνει την επιθυμία για σεξ και την επιθυμία για σεξ. Αντίθετα, τόσο λιγότερο σεξ έχετε και τόσο λιγότερο θέλετε να κάνετε, επιτυγχάνοντας έτσι αρνητικά αποτελέσματα για τη σεξουαλική υγεία του ζευγαριού.

Ύπνος και ξεκούραση: στέρηση από τον εαυτό σας των ωρών ύπνου που είναι απαραίτητο για να αισθάνεστε σωστά προωθεί το άγχος και την απώλεια μυϊκού τόνου. Η ψυχοφυσική σύντομη ανάπαυση μειώνει το επίπεδο τεστοστερόνης που επηρεάζει αρνητικά την απόδοση σωματική και σεξουαλική από εκείνη όλων των άλλων πτυχών της ζωής καθημερινά.

Πώς να έχετε μια ζωή, σεξουαλική ικανοποίηση και να αποτρέψετε τη στυτική δυσλειτουργία

Περισσότερα Τηλεόραση λιγότερο σπέρμα: μια μελέτη που βασίζεται στην εξάρτηση της τηλεόρασης που διεξήχθη από μια ομάδα ερευνητών στη Δανία μεταξύ του 2008 και του 2012 περίπου 1.210 ατόμων σεξουαλικού άνδρα, αποκάλυψε ότι περνούσε μεγάλες περιόδους παρακολουθώντας τις τηλεοπτικές ταινίες και τις τηλεοπτικές σειρές γενικά , μειώνει κυρίως τον αριθμό των σπερματοζωαρίων. Για παράδειγμα: το 30% του σπέρματος σε λιγότερη παρακολούθηση 5 ωρών τηλεοπτικής σειράς.

Το προφυλακτικό: ένας άντρας που φέρνει μαζί του ένα προφυλακτικό έτοιμο για χρήση είναι πιο ελκυστικός από έναν άντρα που παρουσιάζεται χωρίς σημείωση από την επίσκεψη για αριστεία. Ένας άντρας που αναλαμβάνει την πρωτοβουλία και αποδεικνύει σεξουαλικά ώριμο στον τομέα της πρόληψης σεξουαλικά είναι ευδιάκριτος και πιο επιθυμητός σε σύγκριση με έναν άντρα που προτιμά τις σχέσεις σεξουαλικά δεν προστατεύονται. Με λίγα λόγια, δεν είναι μια όμορφη εικόνα!

Το θετικό σεξ και η απόλαυση των αποτελεσμάτων του είναι θετικό είναι σίγουρα η αποθέωση για πολλούς άνδρες. Γιατί λοιπόν να μην “θυσιάσεις” τον εαυτό σου λίγο; Σύμφωνα με εμάς αξίζει …

Ανακαλύψτε νέα ερωτογενή μέρη. Με λίγο χρόνο και αυτοπεποίθηση ο καθένας θα είναι σε θέση να εντοπίσει ποια μέρη του σώματος του άλλου είναι πιο δεκτά στην ευχαρίστηση. Κατ ‘αρχήν, είναι καλύτερο να “δοκιμάσετε” τα πιο συνηθισμένα, εκτός από τα γεννητικά όργανα με την αυστηρή έννοια: ο αυχένας, ο λαιμός και η περιοχή πίσω από το αυτί και οι θηλές είναι συνήθως πηγή μεγάλης απόλαυσης για άνδρες και γυναίκες. Αλλά θυμηθείτε ότι η περισσότερο (επίσης επειδή είναι η πιο εκτεταμένη) ερωτογενής περιοχή είναι το δέρμα, ολόκληρο … οπότε μην κάνετε λάθος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *