Σας καλωσορίζουμε στο μοναδικό fusion,

Το cafe, το οποίο στην πραγματικότητα

Εκείνη  έχει γίνει ένα ολοκληρωμένο εγκατάσταση τραπεζαρία. Εξειδικευμένη καφέ και, επίσης, το φυσικό κρασί είναι το πρότυπο Το Lounge αναπτύχθηκε αρχικά ως ένα μέρος για το πρωινό που προσφέρουν στους επισκέπτες του το σπίτι στο οποίο το καφέ που βρίσκεται. Είναι αβάσιμες ότι οι ιδιοκτήτες είχαν με την επιχείρηση στο γαστρονομική εμπειρία και ακόμα δημιουργήσει μια ουσιαστική και, επίσης, εργάζονται για την επιχείρηση!.

Το cafe, το οποίο στην πραγματικότητα

Από το αρχικό στοίχημα για την επιλογή του καφέ και, επίσης, ευγενικό προσωπικό. τη στιγμή κάποιο είδος από το κόκκινο κρασί και, τελικά, ένα τυχερό χέρι στην επιλογή του σεφ. Σήμερα, Café Lounge café μάλλον σωστά η κλήση. Από το πρωί το πρωινό γεύμα που σίγουρα θα μπορούσε να προτείνει να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων. Ακόμη και για το πρωινό γεύμα μενού βάρος μάγειρας Michal το Μαύρο, το οποίο μπορεί προηγουμένως βιντεοκασέτα σε πολύ δικό του εστιατόριο, το Παραμύθι στην πράγα Petřinách. Άμεσα, ωστόσο, αρχίζει να ιερουργήσει στην κουζίνα μέχρι το μεσημεριανό γεύμα, το οποίο θεωρώ ένα από τα καλύτερα στην Πράγα. Τα γεύματα είναι όπως ακριβώς όλα έτοιμα ως το βράδυ, μόνο για το μεσημεριανό κόστος.

Η επιλογή Τροφίμων για όλη την εβδομάδα το ίδιο, απλά μια διαφορετική σούπα. Τιμές των κυρίως πιάτα κυμαίνονται στα συνήθη περίπου 200 Ρούβλια μέσω μεσημέρι, και περίπου 350 Czk βράδυ. Αν σκοπεύετε να το Lounge απαλά το δοκιμάσετε, είναι το μεσημεριανό γεύμα μια βέλτιστη ευκαιρία. Πρόσφατα έχω αρχίσει να πλευρά συνταγές Μιχαήλ Μαύρο λίγο κατηγορούν ακόμα τον ίδιο γραφικό χαρακτήρα. Σαν να έχω ποτέ πριν άλλοτε καταναλώνεται. Το πιάτο είναι πάντα απόλυτα προετοιμασμένοι κρέας, λαχανικά σε πολλές μορφές και χρησιμοποιώντας πάντα η συνταγή πρέπει να συνοδεύεται από ατομικά προσφέρονται σάλτσα, η οποία είναι εξαιρετική.

Και μετά, υποθέτω, αυτό που εγώ προτείνω,

το φαγητό είναι εξαιρετικό και δεν θα τα φάω σε καθημερινή βάση, ούτε κάθε εβδομάδα, οπότε δεν έχει σημασία ότι το μενού αναπαραχθεί το ίδιο πόρους και επίσης να τους μίγμα. Όμως σίγουρα θα είναι κρίμα αν ο επικεφαλής μάγειρας με όλα αυτά οδηγούν, μεταφέρθηκε επιπλέον μακριά. Στην ζαχαροπλαστική περιοχή της Μαύρης εξισορρόπηση Lucie Dvořáková, πρώην ενεργό foodblogerka γραφής ως Chez Lucie!.

Και μετά, υποθέτω, αυτό που εγώ προτείνω,

Πολλές ευχαριστίες για το blog site σας έχει αλλάξει δουλειά και πήγε για την επιθυμία του. Αν σκέφτεστε να συγκρίσιμη κατοχής άλμα, πηγαίνετε στο Σαλόνι για ένα υπέροχο γλυκό ή κάποιο εκλεπτυσμένο επιδόρπιο και επίσης να αφήσει με τη Λουτσία να επηρεάσει. Εναλλακτικά, μπορείτε να παρέχετε τα κότσια ένα ζευγάρι γυαλιά, ένα ποτήρι κρασί, ο χειριστής μπορεί με μια επιλογή από πραγματικά εξαιρετικές συστάσεις. Προσωπικά, εκτιμώ πολύ ότι το Σαλόνι είναι μία από τις λίγες περιοχές που είναι σε τακτική βάση ανοίξει ακόμη και κατά τη διάρκεια των δημόσιων αργιών.

Χαιρετισμούς σε όλους Το βιβλίο είναι στην εκτύπωση! Εδώ κάποιες σημαντικές λεπτομέρειες: 365 ημερών από την επίδοση του οδηγού, το οποίο για 365 ημέρες θα φέρει 365 προτάσεις, από όλες τις γωνιές της τσεχικής δημοκρατίας, σε όλα τα είδη. Παρ ‘ όλα αυτά, θα έχετε την 31η θεματικά κεφάλαια, 24 χάρτες, 12 αφιερώματα, 7 οδηγούς, και 52 διάφορες άλλες προτάσεις. Αυτό που είναι επίσης αξιοσημείωτο, είναι βέβαιο ότι θα σας θέσει πίσω μόνο 365 δολάρια! Καθώς επίσης, ευχαριστώ τους συντρόφους που έχουμε πάρει με διαδραστικό τρόπο στο παιχνίδι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *