Επιστροφή σε μορφή τόσο φυσική

Είναι αλήθεια ότι πρέπει να τρώτε λίγο για να χάσετε βάρος; Ο Ivan Zangirolami, πριν από αρκετά χρόνια, έχει θέσει την ίδια ερώτηση και έχει αναπτύξει μια μέθοδο λειτουργική για την απώλεια βάρους σε περίσσεια και ειδικά για τη συντήρησή της, χωρίς τη χρήση ναρκωτικών ή συμπληρωμάτων, αλλά βασίζεται σε έναν τρόπο ζωής που βελτιώνει τον μεταβολισμό .

Η Μέθοδος γεννήθηκε από την παρατήρηση των ανθρώπων που από τη φύση τους δεν έχουν την τάση να αυξάνουν το βάρος δημιουργώντας έναν λειτουργικό και γρήγορο μεταβολισμό σε άτομα που, αντίθετα, συσσωρεύουν εύκολα λίπος. Μερικές φορές ξεχνάμε ότι, με τη δύναμη του μυαλού και των κινήτρων, οι άνθρωποι μπορούν να κάνουν τα πράγματα εξαιρετικά, να ανατρέψουν εντελώς τη ζωή τους και επίσης το στυλ φαγητού

Γεννιούνται έτσι η “Centers Method Zangirolami” όπου προτείνετε τροφή και κινητήρα, ειδικά ότι, εκτός από την απώλεια βάρους, αποτελεί προϋπολογισμό παρέμβασης για την αποφυγή ή την αποφυγή ασθενειών όπως ο διαβήτης ή η υψηλή αρτηριακή πίεση και βελτιώνουν υγεία .

Τα Κέντρα προσφέρουν ένα “στυλ υγιεινής διαβίωσης” που προωθεί, στους ανθρώπους, συμπεριφορές που βελτιώνουν τη δική σας ευημερία, κατανοητές στο σύνολό τους ως “αίσθηση καλής”, πριν από τα πάντα, μαζί τους.

Οι ειδικοί. Μια ομάδα επαγγελματιών στη διάθεσή σας

Μέσα σε χειρουργικές επεμβάσεις έξι ακολουθούμενη από φιγούρες εξειδικευμένες που αλληλεπιδρούν συνεχώς μεταξύ τους, όπως:

  •     Γιατρός
  •     Αποφοίτησε στις Αθλητικές Επιστήμες
  •     Ψυχολόγος
  •     Προσωπικό γυμναστή

Οι ειδικοί αξιολογούν και συνοδεύουν συνεχώς στο μονοπάτι σας με τρόπο μοναδικό και πρωτότυπο για βοήθεια στην επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζετε. Ο κύριος στόχος είναι να διατηρήσετε το ιδανικό βάρος σας χωρίς ειδικές δίαιτες που τιμωρούν τα τρόφιμα που σας αρέσουν, με επιπτώσεις ψυχολογικά αρνητικά και αγχωτικά.

Τα φυσικά προγράμματα δραστηριοτήτων, που σχεδιάστηκαν αποκλειστικά από τον Δρ. Zangirolami, ακολουθήστε ειδικές τεχνικές κίνησης που ενεργοποιούν κατά κάποιο τρόπο σημαντικά την ενδοκρινική συσκευή.

Κάθε φυσική δραστηριότητα ρυθμίζεται σύμφωνα με το άτομο, με δέσμευση για τουλάχιστον δεκαπέντε, άνεμοι λεπτά της ημέρας: μπορείτε να εκτελέσετε τις ασκήσεις στο σπίτι σας ή, αν θέλουν, στις δομές μας. Ο κινητήρας των δραστηριοτήτων μας διαφέρει από τις κλασικές συνεδρίες γυμναστικής, γυμναστικής ή αερόμπικ γυμναστικής, διότι μέσω της πρακτικής μας αυξάνεται η ενέργεια, η σωματική απόδοση και μειώνεται η επιθυμία να φάτε αργά το βράδυ.

Οι προπονήσεις

Η ιδιαιτερότητα της μεθοδολογίας είναι η ευκολία με την οποία είναι δυνατόν να διατηρηθεί το βάρος που φτάνει στο τέλος της διαδρομής, καθώς, στο τέλος, όχι μόνο χάνεται το βάρος, αλλά μαθαίνεται και ένας τρόπος ζωής. Πριν από όλα ακολουθεί μια προσωπική ανάλυση που συμπληρώνεται από μια λεπτομερή ανάλυση της κατάστασης του σώματος.

Τα θετικά αποτελέσματα είναι εμφανή στη μεγάλη σειρά ανθρώπων που έχουν φτάσει σε υψηλό ποσοστό σταθεροποίησης τη στιγμή του βάρους της μορφής, και τη δυνατότητα σίτισης χωρίς ειδικές θυσίες.Όσοι θέλουν να μειώσουν το λίπος ή να χάσουν βάρος, δεν χρειάζεται να κάνουν straziarsi για 2 ώρες την ημέρα στο γυμναστήριο. Λιγότερο είναι περισσότερο !

Μια συνεδρία προπόνησης για το αδυνάτισμα καλά δομημένο δεν χρειάζεται να διαρκέσει περισσότερο από 60-90 λεπτά. Αυτή η χρονική περίοδος είναι αρκετή για να λειτουργεί πολύ καλά σε ασκήσεις με βάρη και προπόνηση με έντονη αντίσταση. Μια ευχάριστη πλευρά εφέ: Λόγω της προπόνησης “σύντομη”, θα εστιάζετε περισσότερο στο κάτω μέρος και θα ολοκληρώσετε την προπόνηση του προγράμματος για το αδυνάτισμα με συνέπεια – χωρίς συμβιβασμούς.

Διάρκεια εκπαίδευσης που παρέχεται από το πρόγραμμα εκπαίδευσης για την απώλεια βάρους για να παρακολουθείτε:

  •     60-90 λεπτά συνολικά
  •     60-75 λεπτά προπόνησης με βάρη
  •     15-20 λεπτά προπόνησης αντίστασης
  •     (σε 2 ημέρες προπόνησης)

Επιλογή ασκήσεων

Επίσης, στην εκπαίδευση του προγράμματος για την απώλεια βάρους, η προσοχή κατευθύνεται σε ασκήσεις με βάση το συγκρότημα. Χάρη στο σύγχρονο άγχος των περισσότερων μυϊκών ομάδων, είναι δυνατόν να αυξηθεί σημαντικά η αποτελεσματικότητα της προπόνησης. Για τη μείωση του σωματικού λίπους δεν συνιστάται να εκτελείτε αμέτρητες ασκήσεις απομόνωσης για μυς μικρών ομάδων, όπως η κοιλιά ή τα χέρια.

Επιπλέον, για την ολοκλήρωση των στοιχείων αντίστασης της προπόνησης, έχετε αρκετές διαθέσιμες εναλλακτικές λύσεις. Η προπόνηση που διανέμεται με υψηλή ένταση μπορεί, για παράδειγμα, να πραγματοποιηθεί με τον βέλτιστο τρόπο στο στούντιο με περιστροφή ποδηλάτου, μεταφορική ζώνη ή ένα βήμα. Επιπλέον, μπορείτε να κάνετε την προπόνηση για να ασκήσετε δύναμη με τη βοήθεια των kettlebells.

Επιλογή ασκήσεων για το πρόγραμμα εκπαίδευσης για την απώλεια βάρους:

  •     Εστίαση σε βασικές ασκήσεις
  •     Οι ασκήσεις απομόνωσης είναι πλήρεις
  •     Διάστημα προπόνησης αντίστασης μετά τα βάρη της συνεδρίας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *